Ons kant en klaar concept

Onder de merknaam Good&Ready introduceert Koetsier Vleeswaren een assortiment smakelijk gebraden en/of gegrilde vleesproducten. Gebruiksklaar en gemaakt volgens het van de Drentse producent bekende ‘authentieke concept’.

Productie
De productie van Good&Ready is, net zoals die van de ambachtelijke vleeswaren van Koetsier, gestoeld op de allerbeste slagerstradities. Good&Ready vormt daardoor een waardig verlengstuk van het bestaande assortiment van Koetsier Vleeswaren in Ruinerwold.
Het spreekt voor zich dat het Good&Ready-assortiment regelmatig wordt uitgebreid met nieuwe, smakelijke producten.

 

Specialiteiten

Natuurlijk produceert Koetsier Vleeswaren ook klantspecifiek. Op basis van door de klant aangeleverde specificaties leveren wij zowel kleinere als grotere charges.
Door volledig geautomatiseerde productie_software is dit mogelijk voor (bijna) iedere speciale wens. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Concepten

Koetsier Vleeswaren produceert uitsluitend vleeswaren waar alle medewerkers volledig achter staan. Wij doen hieraan geen enkele concessie.
Naast een breed standaardassortiment lanceren we regelmatig vernieuwende productconcepten, onder meer compleet met POS-materiaal.

Kwaliteit

Als ‘Bereiders van Smaak’ hechten de medewerkers van Koetsier Vleeswaren niet alleen veel waarde aan een strenge controle van de eindproducten, maar ook van de diverse afdelingen en ingezette productiemiddelen.

Het volledige productieproces wordt getoetst aan ons eigen kwaliteitshandboek, ter ondersteuning van het geïmplementeerde kwaliteitsborgingssysteem van Koetsier Vleeswaren. Als vleeswarenproducent beschikken wij naast een HACCP-certificering over een BRC- en IFS-certificaat.