De Man Van De Knakworst is weer in Zutphen

Op zondag 12 oktober is De man Van De Knakworst aanwezig tijdens de Nationale Bokbierdag in Zutphen. Daar zal de eerste knakworst van De Man Van De Knakworst overhandigt worden aan de Burgemeester van Zutphen, Arnold Gerritsen, om 13:30 uur tijdens de officiële opening. Vanaf maandag 13 oktober zullen de eerste cafetaria’s De Man Van De Knakworst weer in het assortiment hebben.

Zutphen

De receptuur voor De Man Van De Knakworst werd in 1947 ontwikkeld in Zutphen. De Man Van De Knakworst kreeg in de decennia daarna landelijke bekendheid, maar verdween uit het straatbeeld. Nu vind de nieuwe eigenaar Koetsier Vleeswaren het tijd om dit mooie product nieuw leven in te blazen en zo een stukje historie terug te geven aan Zutphen.

Tijdens de Nationale Bokbierdag op 12 oktober is De Man Van De Knakworst verkrijgbaar voor iedereen die een glas bockbier wil combineren met een broodje knakworst.
Authentieke receptuur met keurmerk
Het ambacht en de authentieke receptuur wordt in ere gehouden; zo wordt de knakworst nog steeds gerookt met behulp van beukenhout en omhuld door een natuurlijk jasje van schapendarm, waardoor de knakworst echt knakt. Voor iedereen die van lekkere, echte knakworst houdt.

De Man Van De Knakworst heeft respect voor milieu en het dier. Het varkensvlees dat wordt gebruikt draagt de keurmerken ‘Beter Leven’ en ‘Keten Duurzaam Varkensvlees’ (KDV)”.

Nieuw jasje
Met de lange geschiedenis van het merk in het achterhoofd is De Man Van De Knakworst nu in een nieuw jasje geheven. Klaar om het land te bedienen met echte knak. Modern, authentiek en verantwoord. Voor iedereen die van lekkere, echte knakworst houdt.