Koetsier Vleeswaren introduceert slow-cookingproducten

Onder het het label Good & Ready introduceert Koetsier Vleewaren Puulled Pork, Pulled Beef, Pulled Lamb en Pulled Turkey op basis van het slowcooking  pincipe.

„Slow cooking is het gedurende langere tijd garen van producten op een lage temperatuur,” gaat directeur Bert Koetsier enthousiast in op de introductie van de nieuwe producten. „Door vlees lang op deze een lage temperatuur te bereiden, garen de spieren en de eiwitten in het vlees op een gelijkmatige manier. Uiteindelijk levert dit zeer mals draadjesvlees op. Onze pulled pork, pulled beef, pulled lamb en pulled turkey zijn oven- en barbecueklaar en op smaak gebracht met natuurlijke kruiden. Ze dienen gedurende 25 tot 30 minuten op 180 graden Celcius te worden gegaard. Een pittige saus is bijgesloten. Pulled Pork maken we in een variant van 550 gram, de andere drie producten zijn 450 gram inclusief saus. Alle producten hebben een tht van 42 dagen.”