Onze producten

Diverse soorten en uitvoeringen Achterham en Schouderham, Casselerrib, rauwe en gekookte Speksoorten. Een uitgebreid assortiment vleeswaren, worstsoorten en leverworst. Dit in diverse gewichten en verpakkingsvormen

Tevens een assortiment gesneden vleeswaren vacuüm of zuurstofarm verpakt. En niet te vergeten, de echte rookworsten van de slagersvakman. Ook is er een compleet pakket voorgegaarde barbecueproducten zowel in consumentenverpakking als in grootverpakking.

Specialiteiten

Natuurlijk produceert Koetsier Vleeswaren ook klantspecifiek. Op basis van door de klant aangeleverde specificaties leveren wij zowel kleinere als grotere charges.
Door volledig geautomatiseerde productie_software is dit mogelijk voor (bijna) iedere speciale wens. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Concepten

Koetsier Vleeswaren produceert uitsluitend vleeswaren waar alle medewerkers volledig achter staan. Wij doen hieraan geen enkele concessie.
Naast een breed standaardassortiment lanceren we regelmatig vernieuwende productconcepten, onder meer compleet met POS-materiaal.

Kwaliteit

Als ‘Bereiders van Smaak’ hechten de medewerkers van Koetsier Vleeswaren niet alleen veel waarde aan een strenge controle van de eindproducten, maar ook van de diverse afdelingen en ingezette productiemiddelen.

Het volledige productieproces wordt getoetst aan ons eigen kwaliteitshandboek, ter ondersteuning van het geïmplementeerde kwaliteitsborgingssysteem van Koetsier Vleeswaren. Als vleeswarenproducent beschikken wij naast een HACCP-certificering over een BRC- en IFS-certificaat.